Четвер, 25 Квітня 2024 р.
22 Січня 2021

ВИКЛЮЧНО ДОБРІ СПРАВИ

Команда благодійного фонду «МіСт» ім.Михайла Савенка зустрічає Новий рік новими, виключно добрими справами. Протягом новорічно-різдвяних свят одна з двох двадцятитонних «вантажівок добра», долаючи сотні кілометрів, доставила чотирьом із наших 16 підшефних закладів на Хмельниччині благодійну допомогу у вигляді замовлених ними необхідних будівельних матеріалів та обладнання.

Облицювальну плитку відомих європейських брендів отримали: Кам’янець-Подільський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою (на загальну суму 161 тис. грн), Кам’янець–Подільський ДНЗ №17 «Світлячок» (на 95 тис.грн), Кам’янець-Подільський навчально-реабілітаційний центр (на 75 тис.грн). Інша 20-тонна «вантажівка добра» з такою ж плиткою, в рамках тісної співпраці між членами Асоціації благодійників України, поїхала до наших давніх львівських партнерів із БФ «Центр медичних інновацій».
Загалом у Кам’янець і Львів було передано 1 400 кв. м керамічної облицювальної плитки відомих європейських брендів.
Ще чотири садово-паркові лавки ми завезли в Лісоводський будинок-інтернат для людей похилого віку та інвалідів, а загалом із початку пандемії рівно 100 таких лавок для можливості відпочинку на повітрі отримали вихованці з наших підшефних закладів.
Днями фонд передав Кам’янець-Подільській ЦРЛ ще 4 ста­ціонарні знезаражувальні аерозольні бокси (з початку пандемії було передано ще 2 такі бокси в медичні заклади району, 4 – в заклади та установи міста, 1 – у Лісоводський будинок-інтернат, ще 3 – у медзаклади Києва).
Лише протягом 30 днів, починаючи з Миколая, ми відвантажили благодійної допомоги на загальну суму 915 тис. грн.
Змушений додатково нагадати, що наш благодійний фонд узагалі не збирає та не акумулює на своєму рахунку кошти, відповідно ніколи не допомагаємо грошима. Ми вивчаємо потреби 16 підшефних закладів та благодійних партнерів і матеріалізуємо їх за рахунок мого друга і засновника БФ «МіСт» ім.Михайла Савенка Дмитра Савенка, а також давніх друзів, які розділяють наші погляди на благодійність і улюблений вислів Дмитра: «У цьому світі точно зміниться лише те, що ти власноруч зможеш змінити!».

Сергій ІСАЄНКО, президент благодійного фонду «МіСт» ім.Михайла Савенка.