Четвер, 18 Квітня 2024 р.
5 Лютого 2021

ПРОСЯТЬ ПРОДОВЖИТИ МАРШРУТ

Продовжити міський маршрут №15 територією села просять жителі Слобідки-Гуменецької. Зібрали чотири десятки підписів і спочатку пішли до місцевої влади – керівництва Гуменецької громади.

– Село наше дуже мальовниче, густозаселене, гарна дорога, багато молоді, людей середнього віку, чимало приїжджих знімають тут квартири, і всім треба добиратися до Кам’янця на роботу чи навчання. Але від кінцевої зупинки добиратися доводиться далеко. Хоча вулиці освітлені, але після роботи не дуже до прогулянок, – розповідає мешканка Слобідки-Гуменецької пані Тетяна.

Люди вболівають, аби міський маршрут продовжили хоча б до середини вул.Зеленої. Кажуть, що перевізники і не проти.

– Люди звернулися до сільської ради з цим питанням, одноосібно громада не може змінити міський маршрут, – коментує староста села Юлія БЛАЖКО. – Тому написали звернення до міського голови. Сподіваємося, що нова влада наше питання вирішить із користю для людей.

У свою чергу начальник відділу доріг і пасажирських перевезень міськради Сергій ДЕРГУНОВ пояснив, що питання продовження маршруту №15 опрацьовується. Вивчаються всі мож­ливі варіанти, і вже на черговому засіданні робочої групи з організації пасажирських перевезень вирішать долю маршруту.