Субота, 20 Квітня 2024 р.
5 Лютого 2021

ЩО НОВОГО ЧУТИ ПРО СТАДІОН?

Масштабний проєкт капремонту міського стадіону залишається поки мрією, яку, попри все, невгамовно прагнуть втілити в життя.

Кам’янець-Подільська міська рада повідомляє, що підрядна організація зірвала графік будівництва, не виконавши прописані в договорі роботи, та не повернула департаменту гуманітарної політики (як замовнику) аванс у розмірі 3 млн 271 тис. грн. Утім міський голова Михайло ПОСІТКО зазначив, що стадіон обов’язково має бути відреставрований.
А тому триває активна робота. Зокрема, функції замовника на виконання капремонту стадіо­-ну будуть передані від депар­таменту гуманітарної політики міськради державному підприємству «Хмельницька обласна служба єдиного замовника». Уже новий замовник зробить коригування ПКД, отримає висновок держекспертизи на об’єкт – і буде проведено новий тендер на виконання робіт.
У свою чергу юридичне уп­равління міської ради подало позов про стягнення з підрядної організації ТОВ «Будремсервіс» авансу, розірвання договору, а також відшкодування завданих замовнику збитків.
Цього місяця на сесію міської ради буде винесено питання виділення коштів на забезпечен­-ня співфінансування програми капремонту міського стадіону та коригування ПКД.

За інформацією пресслужби міськради.