Четвер, 28 Березня 2024 р.
12 Лютого 2021

АДМІНПОСЛУГИ НАДАВАТИМУТЬ БЕЗ ОБІДУ ТА ЩОСУБОТИ

УНАП змінює графік роботи для максимально комфортного надання адмінпослуг! Адміністратори працюватимуть без обіду та щосуботи.

Графік такий:

 понеділок, вівторок, середа: 08.00 – 16.00, без обідньої перерви
четвер: 08.00 – 20.00, без обідньої перерви
п’ятниця: 08.00 – 15.00, без обідньої перерви
субота: 08.00 – 15.00, без обідньої перерви
неділя: вихідний день.

Крім того, нагадуємо, що в УНАПі ви можете замовити більше, як 270 послуг, серед яких і послуги за життєвою ситуацією (тобто заявник може отримати кілька послуг за один візит).
Це послуга «ID-14» яка передбачає, що особи віком від 14 до 18 років зможуть отримати послугу з оформлення і видачі паспорта громадянина України з безконтактним електронним носієм з одночасною реєстрацією у Державному реєстрі фізичних осіб-платників податків.
Також комплексна послуга «єМалятко», яка віднедавна впроваджена в УНАПі. За однією заявою батьки можуть отримати 6 послуг, що супроводжують народження дитини.
Запрошуємо Вас до замовлення послуг з оформлення ID-карток та закордонних паспортів з безконтактним електронним носієм. Ви зможете без черг та у зручний для Вас час отримати зазначені документи.
Записатися на прийом онлайн, отримати необхідну інформацію можна на сайті УНАП http://cnap.kam-pod.gov.ua/.

Люди з обмеженими фізичними можливостями й ті, які опинились в скрутних життєвих обставинах, мають можливість отримати адміністративну послугу, замовивши виклик адміністратора за місцем проживання суб’єкта звернення. Сервіс «Мобільний адміністратор» можна замовити як на сайті УНАПу, так і за телефоном 5-17-73.
Намагаємось бути ближчими до кожного з вас та надавати якісні і комфортні адміністративні послуги у найкоротші терміни.

Пресслужба міськради.