П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
22 Лютого 2021

ПУНКТ ОБІГРІВУ ГРІТИМЕ СКІЛЬКИ ТРЕБА

До завершення холодів у Кам’янці-Подільському продовжить діяти стаціонарний пункт обігріву.

Нагадаємо, що, згідно з розпорядженням міського голови від 15 січня, стаціонарний пункт обігріву розгорнуто в центрі надання соціальних послуг «Турбота». Працює він з 8.00 до 19.00. Тут зігрівають гарячим чаєм, пригощають солодощами та видають теплий одяг. У сильні морози ще один пункт, але мобільний, працював на роздільній смузі по проспекту Грушевського-Князів Коріатовичів.

Відповідно до рішення державної комісії з ТЕБ і НС, пункти обігріву мають функціонувати у разі зниження температури повітря до – 10°C і нижче. Проте наш стаціонарний прийматиме відвідувачів до завершення холодів, – коментує начальник управління з питань НС і ЦЗН Юрій Крилов.

Варто зауважити, що зараз багато ЗМІ поширюють неправдиву інформацію про те, що в Кам’янці, начебто, діє лише один із трьох пунктів обігріву. У минулі роки, каже Юрій Володимирович, у нашому місті дійсно було облаштовано три таких місця для обігріву людей. Однак цьогоріч у зв’язку з поширенням ковіду та зважаючи на аналіз відвідувань, вирішено залишити лише один стаціонарний пункт і в разі потреби задіяти один пересувний.
До речі, від початку зими пункт обігріву в «Турботі» прийняв усього з десяток відвідувачів і більшість це ті, хто очікував на рейс комунального транспорту. Додамо, що нещодавно цю кімнату відпочинку оглянули представники організації з прав людей у Хмельницькій області, оцінивши її облаштування на позитивно.

Контактні телефони центру «Турбота»: 9-13-57 та 068-589-8383.

За інформацією пресслужби міськради.