П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
26 Лютого 2021

МІСЬКИЙ ГОЛОВА ІНФОРМУЄ

Міський голова Михайло ПОСІТКО оприлюднює основні результати роботи за тиждень.

Міський голова Михайло ПОСІТКО оприлюднює основні результати роботи за тиждень:
– Під час робочої зустрічі з головою Української асоціації енергосервісних компаній підписано Меморандум про співпрацю щодо запровадження енергосервісу задля підвищення енергоефективності будівель бюджетних установ, вуличних систем освітлення та багатоквартирних будинків.
– Створив робочу групу з вивчення питань транспортної галузі на території Кам’янець-Подільської громади, що вже є першим кроком до оновлення застарілого автопарку комунального транспорту.
– У рамках Всеукраїнського форуму «Україна 30» під головуванням президента України Володимира Зеленського взяв участь у засіданні Ради розвитку громад і територій із питань посилення взаємодії органів виконавчої влади з органами місцевого самоврядування, а також стану впровадження реформи децентралізації в Україні.
– У рамках створеної мною комісії з перевірки законності вжитих заходів та проведених робіт щодо реконструкції частини вулиці Соборної ініційовано перевірку якості виконих робіт.
– Зважаючи на численні звернення мешканців громади, дав доручення відділу пасажирських перевезень відкоригувати маршрути громадського транспорту, враховуючи приєднання до міста територій сіл.