П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
9 Квітня 2021

ДРАЦС ПРИЙМАЄ ЛИШЕ З ЕКСТРЕНИХ ПИТАНЬ

Через перебування Хмельниччини у «червоному» рівні епідемічної небезпеки в Ка­м’я­нець-­Подільському міськ­район­ному відділі ДРАЦС прийом громадян здійснюватиметься виключно для вирішення невідкладних питань.

Через перебування Хмельниччини у «червоному» рівні епідемічної небезпеки в Ка­м’я­нець-­Подільському міськ­район­ному відділі ДРАЦС прийом громадян здійснюватиметься виключно для вирішення невідкладних питань, зокрема:
– держреєстрації народження,
– держреєстрації смерті,
– видачі архівних документів про держреєстрацію актів цивільного стану, необхідних для підтвердження родинних стосунків із померлими після поховання,
– держреєстрації шлюбу та розірвання шлюбу за взаємною згодою подружжя, яке не має дітей (на підставі заяв, поданих до 7 квітня 2021 р.).
У разі нагальної потреби у проставленні апостилю на документах, що видаються органами юстиції та судами, а також на документах, що оформляються нотаріусами України, прийом заяв і документів здійснюватиметься за попереднім записом: (03849) 7-40-58, 9-04-32, із дотриманням карантинних вимог.
Надання консультацій гро­мадянам проводитиметься дистанційно засобами телефон­ного чи іншого зв’язку, або шляхом електронного листування.
Громадяни мають можливість, не відвідуючи міськрайонний відділ ДРАЦС, подавати документи та отримувати консультації з використанням вебпорталу (dracs.minjust.gov.ua).

Кам’янець-Подільський міськрайонний відділ ДРАЦС.