Четвер, 28 Березня 2024 р.
16 Квітня 2021

НА КОНТРАКТ ПЕРЕВЕДУТЬ АВТОМАТИЧНО

Із 1 травня всі побутові споживачі ТОВ «Хмельницькгаз Збут» будуть автоматично переведені на річний контракт на газ.

Річний контракт – це страховка від сезонних коливань цін і гарантія стабільної вартості блакитного палива від 1 травня нинішнього року до 30 квітня наступного.

– Вартість кубометра газу в річному конт­ракті буде фіксованою на рік. Це захистить споживачів від значних стрибків цін, особ­ливо під час наступного опалювального періоду. Адже на енергетичних біржах у ЄС газ узимку може коштувати і 12-14 гривень за кубометр. Саме тому річний контракт дозволить суттєво заощадити під час холодів, коли споживання газу максимально зрос­тає. До того ж новий продукт дозволить клієнтам краще планувати витрати на комуналку. Вже не потрібно буде щомісяця слідкувати за вартістю блакитного палива. Суми в платіжках стануть максимально зрозумілими та прогнозованими, – пояснив директор ТОВ «Хмельницькгаз Збут» Анд­рій ЛЕВИЦЬКИЙ.

Споживачам не потрібно буде витрачати час на укладання нових договорів і збір необхідних для цього документів, оскільки перехід на базовий річний тариф відбудеться автоматично. Втім клієнти зможуть обрати і пропозицію інших компаній.
Умови оплати в рамках річного конт­ракту залишаться незмінними – роз­раховуватися необхідно щомісяця до 25 числа. Річна ціна стане відомою 25 квітня – за п’ять днів до початку періоду постачання.
Крім того, у «Хмельницькгаз Збуті» планують запустити ще декілька нових газових тарифів. Зокрема, клієнтам знову запропонують взяти участь в акції «Твоя енергонезалежність» і створити власний запас блакитного палива на опалювальний сезон.

Пресслужба ТОВ «Хмельницькгаз Збут».