Четвер, 28 Березня 2024 р.
23 Квітня 2021

ЕКСТРЕНЕ ЗАСІДАННЯ З ЕКСПРЕС-РІШЕННЯМИ

Усього 27 хвилин тривало позачергове засідання сесії Кам’янець-Подільської районної ради, яке відбулося 20 квітня. Перед початком роботи голова райради Михайло СІМАШКЕВИЧ представив депутатському корпусу голову Кам’янець-Подільської РДА Олександра АНУР’ЄВА.

– Ви всі представляєте різні політичні сили та ідеології, але сьогодні маємо працювати над пошуком спільних інтересів заради якісного розвитку громад і територій району, – звернувся до депутатів Олександр В’ячеславович. – Є ви­слів, що справжній політик думає про наступні покоління, а політик-бізнесмен – про наступні ви­бори. Тож давайте будемо справжніми політиками і громадськими діячами, а не бізнесменами.

Після настановчого слова взялися до справ нагальних. Затвердили передавальний акт Чемеровецької райради до правонаступника – Кам’янець-Подільської райради, внесли зміни до програми соцзахисту населення на 2019-23 рр. Обумовлені вони наданням одноразової матеріальної допомоги сім’ї загиблого в ООС підполковника Сергія КОВАЛЯ.
Передали обранці в комунальну власність Староушицької селищної ради «КНП «Ка­м’я­нець-Подільський районний центр ПМСД» разом із майном, закріпленим за цим підприємством, із зобов’язанням викорис­тання його за цільовим призначенням і невідчуження в приватну власність. Натомість визнано таким, що втратило чинність, рішення сесії райради від 24 грудня 2020 року, коли центр передавали у власність Слобідсько-Кульчієвецької територіальної громади.
Мають у райраді й свіжу кров: Олександр ДАНІЛОВ став новим депутатом за черговіс­тю від партії «За конкретні справи». Олександр Іванович – директор комунального підприємства Дунаєвецької міської ради «Лісовик». Його попередник у депутатському кріслі Олександр БЕРНАШЕВСЬКИЙ подав заяву про складення депутатських пов­новажень.