Четвер, 28 Березня 2024 р.
30 Квітня 2021

«УКРАЇНСЬКА ПАСКА» ЧЕКАЄ НА ЕКСПОНАТИ

За свята не з’їжте всі паски, залиште для конкурсу. А ще сфотографуйте чи зніміть на відео традиції святкування – і станьте частиною історії.

Збережіть свою автентичність для нащадків, а показати все це буде де, адже ПДАТУ запрошує охочих до участі в заходах великоднього фестивалю «Українська паска».
Із 3 по 12 травня триватиме акція «Подаруй музею паску!». Подавати треба будь-які за розміром паски з етикеткою, на якій вказати прізвище, ім’я, по батькові виконавця, назву села (міста), району, області. Місце подачі: кафедра садівництва і виноградарства, головний корпус ПДАТУ, поверх 3, к.73. Можна передавати Новою поштою (за власні кошти). Особливо цінні – автентичні для краю (регіону), оригінальні за виконанням, традиційні для сім’ї чи родини – зберігатимуться в Музеї Хліба.
Заявки на конкурс відеороликів (фільмів) про випікання пасок «Печу, печу паску!» і на конкурс фотографій про святкування Великодня заповнюйте за посиланням на сайті ПДАТУ (pdatu.edu.ua/news-02/velikodnij-festival-ukrajinska-paska.html).