Вівторок, 19 Березня 2024 р.
30 Квітня 2021

ВИПЛАТИ ДО 9 ТРАВНЯ

8 квітня Кабмін прийняв постанову №325. Документ встановлює розміри та порядок виплати щорічної разової грошової допомоги до 5 травня.

Тетяна ЛюбінецькаА саме:
– особам з інвалідністю вна­слідок війни, колишнім малолітнім (яким на момент ув’язнення не виповнилося 14 років) в’язням концентраційних таборів, гетто та інших місць примусового тримання, визнаним особам з інвалідністю внаслідок загального захворювання, трудового каліцтва та з інших причин:
I групи – 4421 грн;
II групи – 3906 грн;
III групи – 3391 грн;
– учасникам бойових дій, постраждалим учасникам Революції Гідності та колишнім неповнолітнім (яким на момент ув’язнення не виповнилося
18 років) в’язням концентраційних таборів, гетто, інших місць примусового триман­-
ня, а також дітям, які народилися в зазначених місцях примусового тримання їхніх батьків, – 1491 грн;
– особам, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, – 4421 грн;
– членам сімей загиблих і дружинам (чоловікам) померлих осіб з інвалідністю внаслідок війни, дружинам (чоловікам) померлих учасників бойових дій, учасників війни та жертв нацистських переслідувань, визнаних за життя особами з інвалідністю внаслідок загального захворювання, трудового каліцтва та з інших причин, які не одружилися вдру­-ге, – 966 грн;
– учасникам війни та колишнім в’язням концентраційних таборів, гетто, інших місць примусового тримання, особам, які були насильно виве­зені на примусові роботи, дітям партизанів, підпільників, інших учасників боротьби з націонал-соціалістським режимом у тилу ворога – 612 грн.
– За списками ветеранів війни, поданими військовими частинами, управлінням Пенсійного фонду, військкоматом, Національною поліцією та іншими підрозділами, які мають право на виплату, департамент соціального захисту населення профінансував разову грошову допомогу до 5 травня 2021 року 2620 особам на суму 4,3 млн грн. Виплата одержува­-чам допомоги здійснюється через банківські установи та поштові відділення, – прокоментувала в.о. директора департаменту соціального захисту населення міськради Тетяна ЛЮБІНЕЦЬКА.

Пресслужба міськради.