П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
7 Травня 2021

МАТЕРЯМ ВКЛОНІМОСЯ!

Михайло Посітко з мамою Галиною ВікторівноюУ кожного з нас є найдорожча жінка, якій ми завдячуємо життям. Це – Мама.

День Матері, який ми цьогоріч святкуємо 9 травня, – одне з найзворушливіших свят у календарі, адже цього дня сини й доньки дякують матусям за життя, турботу й опіку, за колискові, які співали в дитинстві, за ласкаві ус­мішки й відчуття безтурботності. Щастя, коли мама є, коли вона поряд, коли чекає на сина чи доньку, і вони приходять, приїжджають до найріднішої у світі людини. І я поспішаю до мами, яка завжди чекає з турботою та мудрою порадою.
Низько вклоняюся матерям, які народили Героїв, синів-воїнів, котрі не пошкодували життя в битві за Україну у війні зі східним агресором. Їхні діти вже ніколи не постукають у двері батьківської домівки, але пам’ять про них житиме вічно.
Дорогі наші Бурлакова Людмило Миколаївно, Ліз­вінська Ніно Захарівно, Коношенко Галино Олексіївно, Мелемука Валентино Миколаївно, Доброшинська Оксано Вікторівно, Наглюк Євгено Анатоліївно, Григоришин Ганно Василівно, Гордійчук Людмило Андріївно, Лукс Олено Миколаївно, Коваль Галино Іванівно, Ви виховали найкращих синів, які, немов янголи, пішли в небо! Слава про їхній подвиг навічно з нами. І цього дня ми Вам вдячні за материнський подвиг. Дякую й тим матерям, сини яких сьогодні на сході України боронять наше мирне життя.
Хочу звернутися до кожного: цінуймо матерів не лише в День Матері, не лише в свята! Ми виросли, але й досі для своїх матерів залишаємося дітьми. Йдіть, поспішайте до найрідніших! Вони чекають на нас.

Із Днем Матері!

Михайло ПОСІТКО, Кам’янець-Подільський міський голова.