Вівторок, 23 Квітня 2024 р.
14 Травня 2021

ВІТАЛИ ІЗ СОЛІДНИМ ПОВНОЛІТТЯМ

Кам’янеччина багата на ювілярів. Дивлячись на дідусів і бабусь, які відзначають «солідні повноліття», серце радіє, що ще маємо в кого повчитися, в кого запитати поради, дізнатися, як же все було насправді. Залишається бажати їм здоров’я, миру, благополуччя і просити ще пожити до наступних ювілеїв.

Сотий день наро­дження 6 травня відзначив мешканець с.Довжок Григорій ЧЕРНЯВСЬКИЙ. Із привітаннями і щирими побажаннями до Григорія Миколайовича завітав міський голова Михайло Посітко разом із депутатом міської ради Дмитром Дідиком та депутаткою районної ради Людмилою Виш­невською. Отримував ювіляр вітання і від голови Кам’янець-Подільської райради Михайла Сімашкевича.
Недавно 90-літній ювілей святкувала жителька смт Стара Ушиця Марія ЛИТВИНЮК. Аби привітати із поважним ювілеєм, до Марії Іванівни завітали голова громади Анатолій Тим­чук, секретарка селищної ради Лариса Розворук.
Ювіляри дякували гос­тям за увагу, натрудженими за життя руками прий­мали подарунки і згаду­вали все, що довелося пережити, тішилися родичами і складали плани на май­бутнє.