Субота, 27 Квітня 2024 р.
28 Травня 2021

ЗАГОРОДИЛИСЯ ВІД ПЕРЕКУПНИКІВ

До нашої редакції надійшло звернення, в якому кам’янчанин поскаржився, що перекрито прохід на алеї на Князів Коріатовичів. Мовляв, залізна огорожа, встановлена власниками магазину, перешкоджає руху пішоходів.

На ненависну металеву конструкцію пішли глянути і ми. Як виявилося, таким чином власники магазину іграшок убезпечують себе від учасників стихійної торгівлі.

– Мало того, що перекупники закривають нам вхід до магазину, то ще й смітять. Бачили б ви, які гори непотребу я щодня прибираю за ними. Ну, не можна ж так. Я продаю товари для діток, тому необхідно, щоб вони були чистими, а не си­дів тут кожен і смітив біля них.
А ще представники муніципальної поліції мені постійно наголошують про бруд навпроти магазину, за неприбраний газон тощо. Тому цьогоріч я вперше посадила на клумбі квіти й загородила їх. Маю на це право, – пояснює приватна підприємиця Ольга. – Про перекриття руху навіть не йдеть­ся. Як я закриваю прохід? До свого ж магазину? Я вже мовчу цим горе-продавцям про папірці й целофан, який вони мені в ту сітку щодня запихають.

Жінка до гостей із перевірками звикла, адже, за її словами, поліція вже на­відувалася перевіряти до­кументи на приміщення та землю. Показала їх і «Подо­ля­нину».