Середа, 24 Квітня 2024 р.
4 Червня 2021

ПРОМІНЬ ДОБРА

Співпраця з громадою – запорука плідної роботи в селі, – у цьому пе­реконані всі працівники ТОВ «Про­мінь Галичина» на чолі з генеральним директором Олександром БУРЕЙКОМ.

Тому підприємство зав­жди бере активну участь у житті населених пунктів, у яких орендує землі. Працюємо за принципом: допомога має бути дієвою, корисною і, головне, спрямованою в правильне русло. Особливо щемне та уважне ставлення у працівників підприємства до діток. Тому не ста­ло винятком і цьогорічне святкування Дня захисту дітей. Вирішили зосередитися більше на тих, хто особливо потребує допомоги та під­тримки. Представники ТОВ «Промінь Галичина» напередодні свята з найкращими побажаннями й подарунками завітали до вихованців Орининської гімназії. Діти раділи великим пакункам і поспішали поглянути, що ж там. Продуктові набори зі смаколиками отримав кожен вихованець гімназії.

– У свідомому, розвиненому сус­пільстві не повинно бути такого поняття, як нещасливе дитинство, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав мають стати одними з найголовніших обов’язків кожного з нас і соціально відповідального бізнесу зокрема. Власне, це кредо взяли собі за правило і завжди намагаємося його дотримуватися, – кажуть у товаристві, де вже обмірковують нові сюрпризи для діток.

Тетяна ТІТОВА, регіональна менеджерка із соціальної роботи ТОВ «Агропросперіс».