Четвер, 28 Березня 2024 р.
11 Червня 2021

ВИЗНАННЯ ЗА ЩИРУ ТУРБОТУ

Днями благодійний фонд «МіСт» імені Михайла Савенка продемонстрував черговий жест допомоги громаді нашого міста.

Для приміщень соціальної інфраструктури передано ще три знезаражувальні аерозольні бокси. Два з них будуть облаштовані в медзакладах (вул.Огієнка, 20 та Матросова, 17), один – у будівлі департаменту соцзахисту населення.
– Ми зустрілися з міським головою Михайлом ПОСІТКОМ, який від імені кам’янчан висловив вдячність нашому фонду, – розповідає президент БФ «МіСт» імені Михайла Савенка Сергій ІСАЄНКО. – Крім боксів, говорили і про розвиток мотоболу, адже саме «МіСт» і особисто його засновник Дмитро САВЕНКО сприяли відродженню кам’янецької мотобольної команди, він уже багато років є її меценатом.
Напередодні Дня захисту дітей ми отримали ще дві приємні новини. По перше, наш фонд укотре став переможцем регіонального конкурсу «Благодійна Хмельниччина – 2020» у номінації «Місцева благодійність». А засновник фонду Дмитро Савенко отримав високу церковну нагороду – Орден Архистратига Михаїла ІІ ступеня. Це відзнака Православної церкви України за відданість ідеалам добра та значний внесок у суспільне благо, вагомий особистий внесок у благодійну діяльність та розвиток духовності, меценатство, сумлінну самовіддану працю.