П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
25 Червня 2021

КОЛИ БУДЕ ДОРОГА?

Не міг уже спокійно дивитися на розтрощену дорогу, а точніше – місцями навіть її відсутність, наш читач Іван ДУБІЦЬКИЙ, який завітав до редакції.

У чоловіка було єдине прохання: з’ясувати, чи є можливість у відповідних служб вирішити проблему і нарешті поремонтувати потрощений шлях на вул.Черняхівського (поблизу «Епіцентру») – від Хмельницького шосе до пр.Грушевсько­го. Ми оглянули проблемне місце та переконались у вкрай аварійному стані частини дороги, якою курсує маршрутка №7.
Цьогоріч 19 березня Іван Борисович звернувся до міського голови Михайла ПОСІТКА з письмовим проханням поремонтувати цю ділянку та отримав відповідь, що її включено до реєстру об’єктів благоустрою міста, які потребують ремонту. Вартість робіт – 2 млн 200 тис. грн. Питання має бути розглянуто депутатським корпусом під час корегування бюджету міста за І півріччя за умови його перевиконання.
По коментар щодо майбутнього ремонту ми звернулися до департаменту житлово-комунального господарства міськради.

– Справді, дорога потребує капітального ремонту, однак за підсумками І півріччя не відбулося перевиконання бюджету, тому наразі коштів не передбачено. Якщо за підсумками трьох кварталів бюджет усе ж вдасться перевиконати, питання потрапить на розгляд до депутатів міської ради. Орієнтовно це може статися в жовтні, – повідомив «Подолянину» в.о. директора департаменту ЖКГ Олександр БОДНАР.

Олександр ЩЕРБАТИХ.