П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
25 Червня 2021

ЛИПНЕВА СЕКВЕНЦІЯ

Iнга та Олена ЛютаревичУчора, 24 червня, в пресцентрі міськради відбулася пресконференція, присвячена проведенню 3-9 липня в нашому місті IV Між­народного фестивалю оперного мистецтва та класичної музики «Опера в мініатюрі», організованого Клубом поціновувачів оперного мистецтва «Секвенція».

– Протягом фестивального тижня понад сто музикантів високого рівня завітають до Кам’янця, щоб творити та дарувати свій талант. Це артисти з різних міст України, а також з Італії, Фран­ції, Польщі. Загалом пролунають понад 130 оперних арій та музичних творів. Усе відбуватиметься на різних локаціях: міський Будинок культури, НІАЗ, дитяча хорова школа, Кафедральний костел св. Апостолів Петра і Павла. Також ми плануємо зробити флешмоб зі співу в місцях, де ніхто не очікує, – розповідає співзасновниця «Секвенції» Олена ЛЮТАРЕВИЧ-МАРЧЕНКО.

Охочі зможуть відвідати фестиваль за запрошеннями, які можна отримати в МБК та Виставковій залі на Соборній після сплати благодійних внесків розміром від 50 до 500 грн. Також можлива опція придбання або­нементу на всі заходи «Опери в мініатюрі».
Фестиваль стартує 3 липня, о 19.00, у міському Будинку культури з виступів Олени ЛЮТАРЕВИЧ-МАРЧЕНКО та відомого італійського тенора Емануеле СЕРВІДІО.

Олександр ЩЕРБАТИХ.