Вівторок, 23 Квітня 2024 р.
9 Липня 2021

МАНДРІВНИК ПОВЕРТАЄТЬСЯ ДОДОМУ

Завжди добре повернутись у рідні краї та показувати землякам плоди своєї праці. Так і зробив наш колега Віталій ГОРБУ­ЛЕНКО, який 7 липня представив кам’янчанам восьмий номер свого журналу «Вічний мандрівник». Раніше свіжі примірники вже побачили у Полтаві, Харкові та Києві.

Видання з’явилося 2019-го, щоб тепер чотири рази на рік тішити своїх поціновувачів. Свіжий номер є уже другим 2021 року та містить інформацію про мандри українців до різних країн світу, а також багато відомостей про Україну, які маловідомі широкому загалу.
У свіжому номері всі знайдуть собі щось до вподоби. Любителі закордонних подорожей зможуть, зокрема, дізнатися від львівського мандрівника Ореста Зуба (побував у 126 країнах) про його поїздку по США та те, як там на нього реагували українські мігранти. Для читачів, які хочуть зосередитися на інформації про нашу країну, доступні історія залізничного мосту в Каневі, екологічні роздуми, що краще – «газон чи різнотрав’я», та багато іншого.
Після презентації всі мали можливість придбати свіжий екземпляр із підписом автора, але ще під час анонсу Віталій розіграв декілька номерів між тими, хто завітав на презентацію, чим зробив вечір ще веселішим.
У нас журнал можна знайти в книжковій лавці «Просвіта» та зоомагазині «Улюбленець». Ціна – 55 грн (50 при купівлі двох і більше примірників). Для охочих оформити передплату: індекс – 60192.

Олександр ЩЕРБАТИХ.