Четвер, 18 Квітня 2024 р.
9 Липня 2021

У МІСЬКІЙ ТЕРГРОМАДІ

Цього тижня пресслужба міськради поділилася такими новинами про діяльність міської влади.

І ЗНОВУ ПРО «БЕЗПЕЧНЕ МІСТО»

На початку тижня міський голова Михайло ПОСІТКО взяв участь у зустрічі з міністром інфраструк­тури Олександром КУБРАКОВИМ та нардепом Ігорем МАРЧУКОМ, яка була присвячена проєкту «Безпека дорожнього руху в містах України».
Нагадаємо, що два роки тому ста­ло відомо про підготовку до участі Кам’янця-Подільського у проєкті «Безпечне місто», що передбачає залучення 15 млн євро з Європейського інвестиційного банку. При цьому Кам’янець серед учасників проєкту (Одеса, Дніпро, Київ, Львів, Харків) – єдине місто не мільйонник.
– Сьогодні проблема попередніх взятих кредитів для «Міськтепловод­енергії» не знята з нашого міста, і це значно уповільняє рух. Але є розуміння від керівників центральних органів виконавчої влади, народного депутата, наскільки такий проєкт нам потрібний. Сподіваюся, що за їхньої допомоги, бажання нашої громади, наполегливої праці проєкт згодом почне реалізовуватися в Кам’янці, – прокоментував зустріч мер.

ЧЕКАЮТЬ ФАХІВЦІ ПЕНСІЙНОГО

У територіальному підрозділі УНАП у с.Колибаївка приймають спеціалісти Пенсійного фонду кожної першої та третьої середи місяця, з 9.00 до 13.00.
Відвідувачі зможуть отримати консультації з питань пенсійного забезпечення та прийому (видачі) необхідних документів.
Телефон для довідок: (03849) 7-05-20.

ХОЧЕТЕ СВІЙ БІЗНЕС?

Департамент ЖКГ оприлюднив перелік місць для встановлення автобусних зупинок із комерційними блоками (право на влаштування яких виборюється на комерційних засадах) на території міста:
– вул.Маршала Харченка, біля буд. №3 (ВАТ «Лактіс»);
– вул.Ценського, навпроти буд. №1 (цукровий завод);
– Нігинське шосе (біля центрального входу в кладовище);
– вул.Лесі Українки (біля перехрестя з вул.І.Франка, «Фільварки»);
– пр.Грушевського, біля буд. №17-А;
– вул.Молодіжна, біля буд. №15;
– вул.Молодіжна, біля буд. №19.
Тел. для довідок: 3-17-39.

ГРОМАДА ПОГОВОРИТЬ ПРО ТАРИФИ

26 липня, о 13.00, у сесійній залі міської ради відбудуться громадські слухання з питань встановлення регульованих тарифів на транспортні послуги пасажирських перевезень на міських автобусних маршрутах загального користування у звичайному режимі руху.

Підготувала Ольга МІРКОТАН.