Четвер, 18 Квітня 2024 р.
6 Серпня 2021

СЕСІЮ ЗІБРАЛА ПРИВАТИЗАЦІЯ

Позачергова сесія райради, яка відбулася 5 серпня, відзначилася зустріччю районних обранців із депутатом польського парламенту, заступником голови комісії Сейму Республіки Польща до справ використання коштів Європейського Союзу Яцеком ЧЕРНЯКОМ, котрий перебуває на Кам’янеччині з офіційним візитом.

Позачергова сесія райради, яка відбулася 5 серпня, відзначилася зустріччю районних обранців із депутатом польського парламенту, заступником голови комісії Сейму Республіки Польща до справ використання коштів Європейського Союзу Яцеком ЧЕРНЯКОМ, котрий перебуває на Кам’янеччині з офіційним візитом. Мета його приїзду – ознайомлення з потенціалом можли­востей нашого району та подальша співпраця.
До розгляду депутатів було лише три питання. Затвердили орієнтовний перелік об’єктів малої приватизації спільної власності тергромад сіл, селищ, міст нашого району. У списку – 10 об’єктів, серед яких будівлі аптек у Жванці, Соколі, Великій Слобідці, комплекси Кудринецької , Гуто-Чугорської, Підпилип’янської початкових і Ріпинецької та Вітковецької шкіл. А ще аптечний склад на вул.Пушкінській, 12 і майновий комп­лекс на вул.Шевченка, 49 у Кам’янці-­Подільському.
Обранці також затвердили переліки першого і другого типів об’єктів спільної власності тергромад сіл, селищ, міст Кам’янець-Подільського району.