П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
27 Серпня 2021

СИЛОЮ МІРЯЛИСЯ ЖУРНАЛІСТИ

У Хмельницькому відбулася обласна спартакіада працівників засобів масової інформації краю, присвячена 30-річчю Незалежності України. Співорга­нізаторами масштабного спортивного дійства стали голова обласної організації НСЖУ Петро ЛІЧМАН, голова відділення НОК у Хмельницькій області Юрій КРАСНЮК, начальник міського управління молоді та спорту Сергій РЕМЕЗ.

Команди журналістів-спортс­менів змагалися у чотирьох видах спорту: мініфутбол, шахи, шашки та настільний теніс. У трьох останніх виступили як чоловіки, так і жінки, виборюючи першість в індивідуальному заліку.
У ході напружених поєдинків визначилися команди-лідерки. Першість із мініфутболу виборола збірна команда редакції газети «Подільські вісті». На дру­гому місці – первинна організація «Держслужбовець» (голова Микола ПАНАСЮК). На третьому – збірна міськрайонної ор­ганізації НСЖУ з Кам’янця-Подільського (голова Василь ДОБ­РОВОЛЬСЬКИЙ).
Найкращими в особистому заліку з шахів стали Володимир ІВАНОВ і Анастасія ЗОНГАЙЛО – «Держслужбовець». Друге місце посів кам’янчанин, член НСЖУ Віктор САВЧУК (на фото ліворуч).
На шашкових полях перемогу святкували представник регіональної газети «Подолянин» Дмитро Бойко і Ольга Натковсь­ка з «Держслужбовця».
За результатами переможних матчів і виграних партій у командному заліку перемогли журналісти «Держслужбовця» – м.Хмельницький. Кам’янчани – другі, «Подільські вісті» посіли третє місце. Їм усім вручили кубки від НОК України.
Завершилася спартакіада нагородженням переможців. Сергій Ковальчук за дорученням народного депутата Сергія Лабазюка вручив землякам пам’ятні подяки й грошові ви­нагороди, Віктор Флентін передав капітанам команд футболки з логотипом НОК України. Спонсорську підтримку журналістській спартакіаді надали на­родний депутат України чотирьох скликань Олег Лукашук і депутат міської ради Станіслав Мельник.
Також під час заходу голова обласної організації НСЖУ Пет­ро Лічман поінформував, що однією з найкращих в Україні визнано Кам’янець-Подільську міськрайонну спілчанську організацію, за що її очільник Василь Добровольський відзначений спеціальною подякою голови НСЖУ Сергія Томіленка.

Неоніла ЯНІЦЬКА, відповідальний секретар обласної організації НСЖУ.