Субота, 20 Квітня 2024 р.
27 Серпня 2021

УКРАЇНСЬКІЙ НЕЗАЛЕЖНОСТІ – 30!

Яскраво, масштабно, по-особливому щиро відзначила Кам’янеччина 30-ту річницю Незалежності України.

Для земляків підготували заходи на всі смаки – були спортивні змагання, виставки картин, концерти не лише в місті, а й у кожному селі, що ввійшли до кам’янецької тергромади. Мешканці Кам’янеччини отримали вітання не лише від місцевої влади, а й іноземних делегацій з Іспанії та Чехії. Як завжди, гучно відгримів уже близький містянам фестиваль реконструкції «Остання столиця». Одинадцятьом 14-річним кам’янчанам міський голова Михайло ПОСІТКО вручив паспорти громадянина України. Свято розтягнулося на п’ять днів, а соцмережі й досі рясніють колоритними світлинами кам’янчан у різних фотозонах краю.
Уперше на вулиці міста одночасно виїхала спецтехніка поліції, Нацгвардії, ДСНСників, військово-історичного товариства і клубу «Фортеця-екстрим». Доки парад автомобілів рухався містом, у небі майорів синьо-жовтий стяг, з яким пролітали над Кам’янеччиною літаки ГО «Механік авто». Горіли очі в дітей і дорослих від спільної виставки поліції, рятувальників, Центру розмінування та військово-історичного товариства.
Не лише гуляннями відзначилися святкові дні. Кам’янецька громада молилася за Україну. На майдані Відродження представники різних конфесій бажали миру, процвітання і розвитку.