Четвер, 25 Квітня 2024 р.
10 Вересня 2021

Є ПИТАННЯ…

Недавно на сайті Кам’янець-­Подільської міськради з’явилося повідомлення про скасування проведення конкурсу на заміщення посади головного лікаря міської лікарні.

Відповід­не розпорядження 2 вересня підписав начальник управління охорони здоров’я Юрій ПЛИВАНЮК. Нагадаємо, що конкурс на посаду директора КНП «Ка­м’я­нець-Подільська міська лікарня» було оголошено 16 серпня.
По коментар ми звернулися до Юрія Васильовича, який повідомив таке:

– Через деякі зауваження вирішено провести конкурс із нуля, аби потім не було нарікань, що ми його не так оголосили чи не так провели, і не довелося відміняти результати. Тож незабаром буде повідомлено про новий конкурс.

Тим часом на сайті Кам’янець-Подільського міськрайонного суду оприлюднено інформацію про те, що на 28 вересня призначене судове засідання, де позивачем вказано попереднього головного лікаря КНП «Кам’янець-Подільська міська лікарня» Олександра ЧЕРНЕЦЯ, а відповідачем – міського голову Михайла ПОСІТКА і міську раду. Предмет позову: визнання незаконним і скасування розпорядження міського голови «Про дострокове припинення контракту та звільнення з посади Чернеця О.В.» від 21 липня 2021 р.; поновлення на роботі та стягнення компенсації за вимушений прогул.