П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
1 Жовтня 2021

ХОЧЕШ БУТИ ДИРЕКТОРОМ – ЗДАЙ ІСПИТ

28 вересня начальник відділу загальної середньої, поза­шкільної освіти та кадрового забезпечення міськуправління освіти Світлана ГУМЕНЮК представила трудовим колективам ЗОШ №10 та Лісковецької гімназії кандидатів на заміщення вакантних посад керівників закладів. Про це повідомила пресслужба міськради.

У ЗОШ №10 за посаду директора змагатимуться Людмила БУЛДАКОВА та Юрій ПОЛЕВИЙ. У Лісковецькій гімназії тільки один кан­дидат на посаду директора – Микола МАЗУРЧАК.
Нагадаємо, що в серпні завершився конкурс на заміщення вакантних посад керівників закладів загальної середньої освіти Кам’янець-Подільської територіальної громади в ЗОШ №№6, 7, 15, 16, міському ліцеї, Колибаївській гімназії.
У двох закладах – ЗОШ №10 і Лісковецькій гімназії – переможця не визначено. Пояснення ко­місії – конкурсанти не набрали в третьому етапі достатньої кіль­кості балів. Результати конкурсу щодо посади директора десятої школи викликали резонанс у сус­пільстві, батьківський і педагогічний колективи на сесії міськради піддали сумніву роботу конкурсної комісії на чолі з депутаткою Оленою ОСТРОВСЬКОЮ.
Для цих двох шкіл конкурс було оголошено повторно. Конкурс­ні випробування розпочнуться з наступного тижня.