Четвер, 28 Березня 2024 р.
8 Жовтня 2021

НОВІ ОБЛИЧЧЯ КЕРІВНИКІВ

І цей тиждень не минув без низки кадрових змін.

Міський голова Михайло ПОСІТКО представив нову керівницю КП «Спецкомунтранс» Олесю ПОНЯТОВСЬКУ. За освітою Олеся В’ячеславівна – практична психологиня в закладах освіти і логопедії. Працювала старшою інспекторкою управлін­ня Державного казначейства в Кам’янці-Подільському, фінвідділі виконкому міськради. Нагадаємо, що майже 20 років очолював «Спецкомунтранс» військовий у відставці Сергій ГЖЕБОВСЬКИЙ.

Володимир КостинюкЗаступником директора, завідувачем відділу молоді та спорту департаменту гу­манітарної політики міськра­ди призначено Володимира КОСТИНЮКА. Більшість містян знають його як успішного тренера і спортсмена з вільної боротьби, а також депутата міськ­ради попереднього скликання. Разом із дружиною виховують шестеро дітей.

 

 

 

Сер­гій НикифорчинДо виконання обов’язків директора ДВНЗ «Кам’янець-Подільський індустріальний коледж» 1 жовтня приступив Сер­гій НИКИФОРЧИН.
Народився Сергій Зіновійович 5 травня 1981 р. на Тернопільщині. 2003 р. закінчив Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя. З 2002 року працював викладачем комп’ютерних дис­циплін, а з 2011 р. – заввідділенням комп’ютерних технологій в індустріальному коледжі. Одружений, має трьох дітей.