Середа, 24 Квітня 2024 р.
8 Жовтня 2021

ДОТЯГНІТЬ АСФАЛЬТ І ДО НАШИХ ЯМ

Побачивши активні роботи в районі за­лізничного переїзду, що на Князів Коріатовичів, кам’янчани через нашу газету поцікавилися, чи дочекаються ремонту і узбіччя, які ведуть до супермаркету «Булка» і «Нової Будови». Свої слова про необхідність хоча б залатати вибоїни підтверджують фотографіями.

– Ями там такі, що пів машини можна залишити в них, – каже наш читач Володимир. – Доб­ре, що розширюють частину дороги, це вкрай необхідно, але ж і до того розширення якось треба доїхати.

На жаль, відповідь від департаменту ЖКГ не надто втішна: «Поточного року коштів на ремонт не передбачено». Все ж сподіваємося, що хоча б латки буде чим закласти.
Після повідомлення міського голови Михайла ПОСІТКА в соцмережах, що на вулиці Князів Коріатовичів, у районі залізничного переїзду, розширюють частину дороги, аби спробувати розвантажити транспортний потік, ідемо глянути на хід виконання робіт і ми.
Від ранку там кипить робота, але працівники люб’язно знаходять хвилинку для інтерв’ю. Радіють, що благу справу роблять, і щиро вірять у розвантаження цієї ділянки дороги.

 

– Заторів точно буде менше, адже машини з правої смуги під зелену стрілку їхатимуть по Привокзальній, – пояснюють майстри. – Транс­порту в місті вже стільки, що місця мало всім. Гляньте, що під будинками твориться, а тут же в’їжджають авто не лише із Жовтневого, але й із ближніх і дальніх сіл. Усе ж активна робота для ви­рішення цієї проблеми виконується, триває і капітальний ремонт дороги через «Нову Будову».