Четвер, 28 Березня 2024 р.
14 Жовтня 2021

ТЕПЛО ТОРУЄ ШЛЯХ

Починаючи з 11 жовтня, вслід за закладами соціальної сфери теплішають батареї й у помеш­каннях кам’янчан. Таке рішення ухвалив виконком міськради то­го ж дня. У документі також вказано, що першочергово підключають будинки, де немає заборгованос­ті за спожиті послуги.

Як повідомила пресслужба КП «Міськтепловоденергія», за станом на 14.00 13 жовтня, в місті підключено до тепла 137 багатоповерхових будинків. Це 30% від загальної їх кількості. 7 будинків від підключення до тепла тимчасово відмовилися в зв’язку з економією коштів.
За день здійснюється підключення до 45-50 будинків, і до кінця тижня, за планами підприємства, опалення має бути в 70-80% житлового фонду.
Підключення здійснюється в штатному режимі, щоправда, іноді трапляються аварії, переваж­но внутрішньобудинкових ме­реж, які усуваються після звернень до диспетчерської служби КП «МТВЕ».
Адміністрація підприємства звертається до мешканців верх­-ніх поверхів із проханням своєчасно спускати воду з батарей, тим самим здійснюючи розповіт­рення системи. А також при виявленні будь-яких витоків чи аварійних ситуацій на мережах терміново повідомляти до аварійно-диспетчерської служби за номерами: 3-49-20, 067-311-6766.