Четвер, 18 Квітня 2024 р.
12 Листопада 2021

ПРАВДА ПРО КОМУНАЛЬНИЙ ТРАНСПОРТ

У відповідь на публікацію в газеті «Подолянин» від 5 листопада 2021 р. статті Володимира Мельниченка щодо продовження договору оренди комунальних автобусів коментар надає недавно призначений директор КП «Комунтранссервіс» Олександр ПУЛИК:

1. На кожному автобусі, які були передані місту паном Мель­ниченком, за кошти з міського бюджету наклеєні рекламні банери з написом «Дарунок місту від щирого серця депутата Володимира Мельниченка». Насправді автобуси не подаровані! І за рекламу прізвища депутата впродовж років до бюджету міста не сплачено жодної копійки!
2. Договір найму (оренди) транспортних засобів, який був укладений у жовтні 2016 року, містить неправдиву інформацію, оскільки, згідно з умовами договору, було передано автобу­си у справному технічному стані. А насправді автобус марки «Мер­седес-Бенс 405» (1994 р.в., реєст­раційний номер ВХ 0330 АА) не експлуатувався ще з жовтня 2011 року через неналежний технічний стан.
3. Наразі пільгові перевезення кам’янчан і далі забезпечуються комунальним транспортом, який придбаний за кошти громади, і жодним чином не стосуються прізвища Мельниченка!

Пресслужба міської ради.