Середа, 24 Квітня 2024 р.
12 Листопада 2021

У СТАДІОНА НОВИЙ ПІДРЯДНИК

Хмельницька обласна прокуратура заявила позов до суду на підрядника, з яким ще на початку 2021 р. департамент гуманітарної політики Кам’янець-Подільської міської ради розірвав договір через неви­конання обіцяних робіт. Йдеться про стягнення 1,4 млн грн штрафних санкцій за договором про закупівлю робіт із ка­пітального ремонту міського стадіону ім.Г.А.Тонкочеєва.

Нагадаємо, що на підставі рішення тендерного комітету департаменту гуманітарної політики Кам’янець-Подільсь­кої міської ради в червні 2020 р. із переможцем відкритих торгів укладено договір про про­ведення робіт вартістю понад 11 млн грн. Разом із тим, за станом на січень 2021 р., він цього не зробив, підтвердив виконання робіт вартістю лише 96 тис. грн, а невикористану частину авансу до міської ради не повернув. Саме тому з підрядником «Будремсервіс» договір розірвали, а справу передали до суду.
ДП «Хмель­ницька обласна служба єдиного замовника» на конкурсній основі обрано нового підрядника – ПП «Спорт- прогрес», а суму виконання робіт збільшено з 12,4 до 33,5 млн грн.
Наразі всі роботи виконуються за графіком. Першу чергу планують закінчити наприкінці грудня.

Пресслужба міськради.