П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
10 Грудня 2021

У ПЕРЕДЧУТТІ СВЯТА

Місто потрохи вбирається в святкові шати, підприємці прикрашають заклади торгівлі, сяє головна новорічна локація – парк Героїв Євромайдану. З дня на день запрацює і виїзна торгівля.

Директор департаменту гуманітарної політики міськ­ради Дмитро НАЗАРЕНКО окреслив головні локації, які запропонували підприєм­-цям для ви­їзної торгівлі: Європейський сквер, де буде розташована шопка і декілька фотозон, традиційна для новорічного ярмарку вул.Соборна, а також Польський ри­нок, де встановлюють атракціони. Представники влади запевняють, що місця тут вистачить для всіх охочих, головне – аби ідея була цікавою для кам’янчан і гостей міста.
Правда, святковий наст­рій псують чутки, що за участь у ярмарку просять 30 тисяч гривень за одне торгове місце. А за менше як місяць роботи це трохи кучеряво.

– Із такими запитаннями звер­талися до мене і знайомі, – каже Дмитро Миколайович. – Пра­цювати на вказаних локаціях під­приємці зможуть, зробивши доб­ровільні внески, як це відбувалося і в минулі роки. Міська влада конкретну суму нікому не озвучує. За бажанням можна розглядати локацію на Руській брамі. Там підприємець презентує резиденцію Святого Миколая в середньовічному стилі. На центральній локації, там, де розташовується новорічна ялин­ка, в парку Героїв Євромайда­ну, також є приватний підприємець, який звернувся до нас ще восени. Він повністю організовує різдвяний ярмарок, забезпечує атракціони, концерти, фо­тозони, частування. Підготував і подарунки на заходах. Там буде вмонтовано з десяток будиночків. Яка вартість їх оренди – невідомо. Ми запрошуємо охочих до співпраці. Звертайтеся до департаменту економіки, і разом оберемо якнайкращий варіант!