Четвер, 28 Березня 2024 р.
17 Грудня 2021

НОУТБУКИ ПЕРЕДАЛИ ВЧИТЕЛЯМ

У сесійній залі Кам’янець-­Подільської райради 15 грудня було велелюдно. Адже заступник голови ОДА Володимир ЮР’ЄВ вручив сертифі­кати на комп’ютерну техніку представникам 7 територіа­льних громад Кам’янець-Подільського району.

Проєкт «Ноутбук – кожному вчителю» втілюється з ініціативи президента Міністерст­вом цифрової трансформації України та Міносвіти.
313 ноутбуків розділили так: 216 – передали Кам’янець-­Подільській міській тергро­маді, 48 – Дунаєвецькій міській, 6 – Новодунаєвецькій селищній, 13 – Новоушицькій селищній, 8 – Смотрицькій селищній, 18 – Чемеровецькій селищній, 4 – Гуменецькій сіль­ській тергромадам.
Вручаючи сертифікати, Володимир Васильович подякував педагогам за їхню працю, за свідомість у питанні вакцинації. Адже саме завдяки вчас­но вакцинованим учителям уроки проводяться не онлайн.
– Сьогодні освітній процес зазнає чимало змін. Зокрема, справжнім викликом для педа­гогів став коронавірус і необхідність переходу до дистанційної форми навчання. Не менш зна­чущою є реформа галузі освіти загалом. Найголовніше завдання, яке стоїть як перед владою, так і перед учителями, – в жодному разі не допустити погіршення якості освітніх послуг, – наголосив посадовець.