П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
11 Лютого 2022

У МІСЬКІЙ ВЛАДІ

367 СТОРІНОК ПРО 365 ДНІВ

На офіційному сайті міськради цього тижня було опубліковано звіт про роботу структурних підрозділів міської ради за 2021 рік на 367 сторінках.

СЕСІЯ НЕ ВІДБУЛАСЯ

Учора, 10 лютого, мало розпочатися засідання чергової сесії міської ради. Проте, попри реєстрацію 22 депутатів, за початок роботи сесії проголосували всього 13.

СПРАВИ СУДОВІ

«Учора Хмельницьким окружним адміністративним судом було винесено рішення, в якому встановлено законність розпорядження міського голови Михайла Посітка щодо притягнення до дисциплінар­ної відповідальності директорки департаменту економіки та розвитку інфраструктури міста Майї Гурської», – таке повідом­лення 9 лютого з’явилося на офіційному сайті міськради.

ВІЗИТ ПОСЛА ПАКИСТАНУ

8-9 лютого Кам’янець-Подільський відвідав Надзвичайний і Повноважний Посол Пакистану в Україні пан Ноель Ізраель ХОХАР.
Пан Посол під час візиту зустрівся з міським головою Михайлом ПО­СІТКОМ, відвідав сучасний комплекс із кондиціювання насіння компанії «КВС-УКРАЇНА».

– Співпраця в агропромисловій сфері – один із напрямів, який зацікавив Надзвичайного та Повноважного Посла Пакистану в Україні.
Ми не лише в загальному представили гостям потенціал Кам’янця, але й запросили для спілкування представників малого та середнього бізнесу, які мають бажання розширювати іноземні партнерсь­кі відносини. Це ТОВ «Модуль-Україна», АТ «Гіпсовик», ПАТ «Нива», ПП «Лоранж», ТОВ «НВО «Каммед», ТОВ «ЛМВ-33».
Визначили точки можливої співпраці. Для прикладу, домовилися, що найближчим часом делегація з Пакистану привезе в Україну готові зразки текстильного матеріалу. Йшлося й про конкретні кроки для налагодження постачання необхідної нашому «Модулю» сировини з металокомбінату в пакистанському місті Карачі. Також незабаром планується візит в Україну пакистанської делегації, яка працюватиме саме в напрямку медицини, тому «Каммед» зможе презентувати свою продукцію та домовитися про її реалізацію. Пан Посол зазначив, що сприятиме виходу товарів наших виробників на відповідні ринки Пакистану, – прокоментував візит Ми­хайло Посітко.

За інформацією пресслужби міськради.