Четвер, 18 Квітня 2024 р.
25 Лютого 2022

ВІЙСЬКОВІ ОТРИМАЛИ ОМРІЯНІ КВАРТИРИ

Такого Кам’янець-Подільсь­кий не бачив уже давно – 39 родин військовослужбовців отримали омріяні ключі від квартир у новозведеному будинку в місті. Розділити радість із новоселами завітали голова облдержадмініст­рації Сергій ГАМАЛІЙ, голова Ка­м’янець-Подільської РДА Олександр АНУР’ЄВ, міський голова Михайло ПОСІТКО, забудовник Олександр КОНЮШЕНКО, військовий капелан гарнізону Олександр ЦІСАР, начальник Кам’янець-Подільського військового гарнізону полковник Володимир РОДІКОВ.

Будинок для військових зве­дено за державні кошти згідно з програмою Міністерства оборони України, тож відтепер власниками 19 квартир стали військовослужбовці, ветерани АТО/ООС, а ще 20 квартир будуть у службовому користуванні захисників. Гарна новина – до кінця року наші захисники очікують ще 38 квартир. Загальна черга – 287, але, як бачимо, вона потрохи скорочує­ться. Так масштабно військові в нашому місті отримували кварти­ри 2008 року, тоді їх було аж 118.
Вручаючи ключі та сертифікати власникам новеньких квартир, Сергій Гамалій подякував їм за сумлінну службу, вірність присязі та безцінний бойовий досвід.
– Завдяки вашій відвазі, ми живемо під мирним небом, розміновано сотні гектарів територій. Ви захищаєте рідну Україну від посягань на її незалежність, територіальну цілісність і недоторканність, – зазначив очільник області й побажав захисникам тепла, веселого дитячого сміху в кожній кімнаті, сімейного затишку, впевненості в завтрашньому дні та сили для захисту Батьківщини.
У такий важкий час напруження це надзвичайно гарна новина. Більшість військових десятиліттями чекали на ці квартири. Боялися навіть мріяти про них. І доки новосели з гостями радо роздивлялися помешкання, раділи і складали плани на майбутнє, в якому Україна вільна і неподільна, грав військовий оркестр і звучала щира молитва.