Четвер, 18 Квітня 2024 р.
5 Березня 2022

ДЕПУТАТИ ПРОСЯТЬ НАТО ПРО ЗАКРИТТЯ НЕБА

5 березня 34 депутати міської ради терміново зібралися на засідання сесії, аби ухвалити звернення до урядів та парламентів країн-членів НАТО, послів та дипломатичних корпусів усіх держав НАТО щодо підтримки звернення Президента України про закриття неба над Україною.

Тисячі загиблих та поранених дітей, жінок, літніх людей, зруйновані лікарні, школи, дитячі садки — така ціна зволікання в ситуації із закриттям неба. І сьогодні по всій Україні міські, селишні і сільські ради ухвалюють аналогічні звернення.
У сесії взяв участь голова районної військової адміністрації Олександр АНУР’ЄВ, який, крім іншого, повідомив про те, що відбулось засідання ініціативної групи, яка підтримала створення Ради логістичного та гуманітарного забезпечення Кам’янець-Подільського району. Для її функціонування було створено штаб, до якого увійшли очільники міста і району та підприємці.

– Відбулося одне з перших засідань, можна навіть сказати безпрецедентне для нашого міста. За одним столом були і голова районнної ради Михайло СІМАШКЕВИЧ, і міський голова Михайло ПОСІТКО, і колишній мер Олександр МАЗУРЧАК, і колишній нардеп Володимир МЕЛЬНИЧЕНКО, які змогли конструктивно обговорити проблеми, висловити пропозиції і дійти єдиної думки, – зазначив Олександр Анур’єв. – Основне завдання наразі – забезпечення логістичної складової, створення баз з прийому переселенців, продуктів, спорядження, забезпечення їх охорони. А також збереження нормальної життєдіяльності міста.