Четвер, 28 Березня 2024 р.
11 Березня 2022

ПАСПОРТАМ ДОДАЛИ ЩЕ 5 РОКІВ

Кам’янець-Подільський відділ УДМС у Хмельницькій області здійснює видачу готових документів (паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон), які були виготовлені до оголошення воєнного стану.

Із 1 березня 2022 р. строк дії паспортів громадян України для виїзду за кордон може продовжуватися на 5 років. Крім того, до паспортів батьків або законних представників здійснюється вклеювання фотокартки дітей від 0 до 18 років із зазначенням їх персональних даних. Ця інформація посвідчує їхню особу та підтверджує громадянство України. Продовження строку дії паспортів, вклеювання фотокарток дитини до паспортів батьків або законних представників здійс­нюють територіальні органи/територіальні підрозділи ДМС, а також посольства та консульські установи України.
Для внесення до паспорта для виїзду за кордон інформації про дитину законний представник подає такі документи: заяву; паспорт громадянина України для виїзду за кордон;
2 фотокартки дитини розміром 3,5 на 4,5 см; свідоцтво про народження дитини; документ, що підтверджує особу як законного представника.
Послуги надаються за місцем звернення громадян безкоштовно!

Графік роботи підрозділу: понеділок – п’ятниця, з 9.00 до 18.00, перерва: з 13.00 до 13.45. Субота: 9.00-16.45. Графік роботи, у зв’язку з обста­винами, може змінюватися, про що буде додатково повідомлено.

Адміністрація Кам’янець-Подільського відділу УДМС у Хмельницькій області.