П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
11 Березня 2022

«ЛАНЕТ» ПОЯСНИВ ПРОБЛЕМИ ІНТЕРНЕТУ

Пресслужба міськради оприлюднила офіційну відповідь компанії «Ланет» щодо збоїв у роботі інтернету:

«Від початку війни спостерігається падіння швидкості інтернету або ж його відсутність в окремих містах чи районах. Зокрема, у Хмельницькій області та Кам’янці-Подільському ситуація така: внаслідок бойових дій та відсутнос­ті електропостачання пошкоджені магістральні канали під Києвом (населені пункти Березівка та Колонщина); відремонтувати їх наразі наш транспортний партнер не має можливості; може спостерігатися падіння швидкості інтернету. Також у Кам’янці-Подільському працюємо над запуском резервного каналу на 10 гігабіт.
У регіонах, де спостерігається падіння швидкості інтернету, на­лаштовано фільтри. Вони не обмежують швидкості для месенджерів (Viber, Telegram, WhatsApp) та не обмежують завантаження вебсторінок сайтів.
Весь інший трафік підпадає під обмеження швидкості. Це зроблено для того, щоб ви змогли без перешкод користуватися месенджерами та новинними сайтами. Все для того, аби всі були на зв’язку й могли моніторити ситуацію в країні та своїй місцевості зокрема.
Розуміємо ваше обурення щодо ситуації з інтернетом. Ми робимо все можливе, щоб відновити пошкоджені ділянки. Сподіваємося на вашу підтримку.

Все буде Україна!».

Пресслужба міськради.