Середа, 24 Квітня 2024 р.
1 Квітня 2022

ВІЙНА ВСЕ БЛИЖЧЕ

У ніч на 30 березня Хмельницький здригнувся від ракетних обстрілів, а напередодні вдень рашисти знову завдали ударів по військовому об’єкту в Старокостянтинові. На щастя, обійшлося без жертв і потерпілих.

Голова Хмельницької ОВА Сергій ГАМАЛІЙ уранці повідомив, що російський агресор завдав три удари по промислових об’єктах області. Пожежі локалізовані силами ДСНС. Міський голова Хмельницького Олександр СИМЧИШИН у соцмережах оприлюднив допис, що відповідні служ­би і структури спрацювали опе­ративно й чітко. Поліція ж документує наслідки обстрілів на Хмельнич­чині. Слідчі проводять огляди місць події, документують масштаби руй­нувань. Зібрані матеріали направлять до уп­равління СБУ у Хмельницькій області.
У Командуванні Повітря­-них сил ЗСУ повідомили, що одну з крилатих ракет окупан­та, яка була спрямована на об’єкти цивільної інфраст­рук­тури Хмельниччини, вдалося збити ракетою класу «По­вітря-повітря» з українського винищувача.
Влада і військові закликають нас не нехтувати сигналами тривоги, а негайно йти в укриття. Розслабимося після нашої перемоги!