П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
8 Квітня 2022

ЗАПРАЦЮВАВ ТЕЛЕКАНАЛ «SOS»

На базі благодійного фонду «SOS – Штаб громадянської оборони» розпочав роботу ме­діацентр «SOS», мета якого – інформування вимушених переселенців і місцевого населення Кам’янця-Подільського та району.

На телеканалі «SOS» щодня виходять рубрики:

«SOS: Новини» – актуальна інформація про життя Ка­м’янця-Подільського та району, а також найяскравіші події України та світу.

«SOS: Толока» – інтерв’ю із впливовими людьми, які відповідають за життєдіяльність міста та району. Ведучий – шоумен Павло Мельничук.

«SOS: Ми поруч» – душевні розмови з людьми з унікальними історіями, досвідом і професійними компетенціями. Ведуча – Тетяна Міхіна, актриса київського театру іме­ні І.Франка.

«SOS: Поради» – корисні поради, які допоможуть почуватися впевнено під час тимчасової невизначеності та навчать, як діяти в ситуаціях, які загрожують здоров’ю та життю.

«SOS: Крила» – рубрика для душі: відомі люди та пересічні громадяни читають вірші про війну та те, що їх хвилює. Тут ви знайдете слова-ліки та слова-зброю.

«SOS: Чорнобайки» – це гострий український гумор, який рятує від зневіри та розпачу. Українці непереможні, бо сміються над ворогом.

Дивіться програму «SOS» щодня у будні, з 19.00 до 21.00, у вихідні – з 20.00 до 22.00, з щоденним повтором із 9.00 до 11.00 на https://live-tv.od.ua/tv/k-ptrk/
Крім етеру на телеканалі, медіацентр координує: ютуб-­канал, telegram-канал/Viber, Facebook-сторінку.
Посилання на всі онлайн-­майданчики SOS (https://linktr.ee/SOSchannel).