П'ятница, 29 Березня 2024 р.
8 Квітня 2022

ПРО КАРТКИ ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ, ТВАРИН І ТОЛОКУ

Від 4 квітня припиняється видача карток потреб внут­рішньо переміщеним особам, зважаючи на запровадження урядових виплат і відсутність ресурсу в міському штабі гуманітарної допомоги. Продуктові набори надаватимуть лише тим, хто їх гостро потребує. Деталі на пунктах розселення в НВК №3, ЗОШ №№15 і 16. Можливі зміни також і в графіку безкоштовного харчування, про які буде повідом­лено додатково. За 39 днів повномасштабного вторгнення в місті зареєструвалися
20 тис. 634 переселенці.

Міська влада звертається до власників домашніх тварин, як до переселенців, так і кам’янчан, із проханням прибирати за своїми улюбленцями. Зелені зони нашого міста вже не такі чисті, як раніше, через більшу кількість тварин.

Неприємностей завдають і перекриті автомобіля­ми двори. Комунальне підприємство, яке вивозить сміт­тя, і так потерпає від нестачі пального. А перегороджені машинами проїзди унеможливлюють виконання цієї послуги. Майданчики біля сміттєвих контейнерів мають бути вільними.

Сьогодні, 8 квітня, в рамках екоакції наводитимуть лад у парку Героїв Євромайдану. Приєднатися до толоки може кожен охочий. Збір біля міського Будинку культури, о 13.30. Із собою бажано мати рукавички і гарний настрій. Усім іншим забезпечать ко­мунальники.

Наразі є потреба в оновленні банку крові. Забір крові здійснюється в міському відділенні трансфузіології на вул.Тімірязєва, 116. Максимальна потреба донорів у день – 20-30 осіб. Прийом здійснюється з понеділка по п’ятницю, з 8.00 до 13.00. Тел. для довідок: 7-60-49.

У Кам’янці з’явилося перше місто-побратим із Кана­ди – Брантфорд, що розташоване в провінції Онтаріо. Населення – близько 95 тис. Місь­кий голова – Кевін Девіс. Брант­форд також називають «Телефонним містом», оскільки, проживаючи в передмісті, Александер Грем Белл 1876 року здійснив першу міжконтинентальну телефонну розмову з Парижем.

За матеріалами пресслужби міськради.