Четвер, 28 Березня 2024 р.
22 Квітня 2022

ГУРТОМ ДЛЯ ПЕРЕМОГИ!

МІСЬКРАДА

Із 23 квітня відміняється заборона на продаж алкоголю. Проте дія­тимуть обмеження: дозволено продаж у торговельній мережі з 10.00 до 17.00, у закладах ресторанного господарства – з 10.00 до 21.00. Заборонено продавати алкоголь людям у військовій формі.
Місто продовжує приймати переселенців. За вихідні прихистили 192 людини і ще 98 – за добу 18 квітня. Переважно це жителі Донеччини.
Департамент соцзахисту видав довідки ВПО близько 9000 осіб. Є труднощі через перевантаження системи, але розглядається можливість залучення додаткових ресурсів і роботи в нічні години.
Кам’янчани можуть допомогти переселенцям і самостійно принести книжки, іграшки, засоби гігієни, посуд, матраци, подушки, ковдри, чоловічий одяг, взуття (приймаються нові або в гарному стані) у сток-центр, що на Соборній.
Кам’янець отримав вантаж із їжею, одягом, засобами гігієни від друзів із м.Кутна Гора (Чехія).
МБК відправив на потреби ЗСУ кошти, зібрані з двох вистав Хмельницького обласного академічного музично-драматичного театру імені М.Старицького. А газовики Кам’янеччини – ліки і дитяче харчування на Харківщину.
Підвищення плати за електро­енергію, яке планувалося після опалювального сезону, не буде. Тарифи залишаються незмінними: за використання до 250 кВт – 1,44 грн за кіловат, понад 250 – 1,68 грн.

РАЙРАДА

Райрада забезпечила акумуляторними батареями Службу порятунку «101».
Нашим військовим передали аптечки, кровоспинні засоби, шийні бандажі, крапельниці, шприци, голки, бинти, пластирі, плитоноски, комплекти пожежного одягу та спеціалізовану медичну сумку-укладку.
Із латвійського міста Вієсіте надійшла допомога: одяг, продукти харчування, засоби особистої гігієни.
19 квітня відправили бус із гуманітарною допомогою (засоби гігієни, ноші, маскувальні сітки, продукти) для наших захисників у напрямку Чернігівської та Сумської областей.

За інформацією пресслужб міськради та райради.