П'ятница, 29 Березня 2024 р.
20 Травня 2022

КАМ’ЯНЕЦЬ: ПІДТРИМУЄМО АРМІЮ, ДБАЄМО ПРО ДІТЕЙ, НАБЛИЖАЄМО ПЕРЕМОГУ!

Середина травня – пора, коли ми всією громадою мали б відзначати День нашого міста. Пишаючись його неймовірною красою, відтворюючи його героїчну історію, радіючи здобуткам і запрошуючи туристів. І ми обов’язково зробимо це, але після перемоги України!

А сьогодні всі заходи з 18 по 23 травня ми об’єднуємо однією темою: «Травневі дні: підтримуємо армію, дбаємо про дітей, наближаємо перемогу!». Саме на ці дати припадають Дні вишиванки, му­зеїв, науки, а також День Героїв. Маємо об’єднатися довкола допомоги і вдячності Збройним силам України, безхмарного майбутнього наших дітей і вшанування Героїв, які віддали життя за Батьківщину. Тому відмовляємося від гучних концертів і масових святкувань. Цент­ральними подіями будуть молебень за Україну і полеглих захисників, благодійні акції та мініярмарки, робота дитячого містечка в парку, де малюки зможуть відчути себе трохи щасливішими, навчи­тися чогось нового. А ще у ці дні ми відкриємо меморіальну стелу, присвячену містам-героям України. Адже і з Маріуполя, і з Харкова, з Волновахи та Чернігова чимало людей привезли частинку своєї душі до Кам’янця-Подільського, знайшовши тут прихисток від війни.
Не забуваймо, якою ціною дається кожен день нашої стійкості та опору окупантам. Але падати духом не можна! Міс­то живе, працює, планує, забезпечує тил, щоб пришвидшити перемогу. Дя­кую кожному кам’янчанину, який робить вагомі кроки до цього в окопах на лінії фронту, в душевній молитві, у збиранні коштів для ЗСУ і навіть на звичному місці роботи. Адже час нотує і це до славної історії «Квітки на камені»!
Слава Героям України, слава Героям Кам’янця!

Міський голова Михайло ПОСІТКО.