Четвер, 28 Березня 2024 р.
20 Травня 2022

МАЄМО ДРУГИЙ ЦЕНТР ГІГІЄНИ

До переліку добрих справ, які втілює Кам’янець-Подільська міська організація Товариства Червоного Хреста України, до­далася ще одна. 17 травня для переселенців відкрили Центр гігієни, який став уже другим у місті.

Розмістився він у приміщенні гур­тожитку коледжу ПДУ (пр.Грушевського 68-А). Тут є 8 пральних машин, 2 сушарки та праска, а ще відвідувачі можуть прийняти душ у спеціально обладнаній душовій. Скористатися послугами можна з понеділка по п’ятницю, з 10.00 до 17.00.
Проєкт реалізовано ТЧХУ спіль­но з Асоціацією лідерів сталого розвитку, Кам’янець-Подільською РВА, міською радою та ПДУ.
Нагадаємо, що від 24 березня в місті працює Центр гігієни в одно­му з приміщень гуртожитку ПДУ, неподалік від головного кор­пусу вишу (вул.Шевченка, 12-Б). Майже за два місяці його послугами скористалися близько 20 тисяч осіб. Випрано понад 30 тонн речей. Щодня понад 100 сімей користуються послугами Центру гігієни.
Як зазначив генеральний директор Національного комітету ТЧХУ Максим Доценко, такі цент­ри й надалі відкриватимуться в містах із великою кількістю переселенців.
Також Кам’янець-Подільська міська організація Товариства Червоного Хреста України не припиняє опікуватися людьми, які вимушені були залишити домівки і шукати прихистку в регіонах, де не ведуться активні бойові дії.