П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
27 Травня 2022

МАРКИ ПОГАСИЛИ І РОЗМЕЛИ

Величезні чер­ги під Укрпоштою фактично в усіх містах України засвідчили про вихід у світ нової марки «Русскій воєнний корабль… ВСЬО». Її приурочили українським захисникам, яким вдалося потопити «москву», поки що корабель.

Правда, придбати новий ви­твір Укрпошти вдалося не всім. Загальний тираж марок становив 5 мільйонів примірників, однак охочих було значно більше.
Символічно, що марку ввели в обіг 23 травня, на 40-й день загибелі «москви». Того ж дня, як повідомляє Хмельницька ОВА, відбулася процедура спецпогашення та введення в обіг цієї поштової марки, до якої долучилися начальник ОВА Сергій ГАМАЛІЙ, голова обласної ради Віолета ЛАБАЗЮК,
керівник Хмельницької дирекції АТ «Укрпошти» Микола ГРОМОВ.

– Не забуваємо, що війна триває, але ми щодня на крок ближчі до перемоги. І зовсім скоро, завдяки нашим Героям, бійцям ЗСУ та кожному україн­цю, будемо вводити в обіг наступні марки – «путін ВСЬО», «росія ВСЬО!»зазначив Сергій Гамалій.

Нагадаємо, що 12 квітня Укрпошта ввела в обіг поштову марку «Русскій воєнний корабль, іді …! Героям слава!» накладом 1 млн, яка розійшлася як гарячі пиріжки.
Наступним Укрпошта планує випуск серії марок «Доброго вечора, ми з України!», яку серед п’яти запропонованих варіантів обрали 650 тисяч українців шляхом опитування онлайн. На другому місці, згідно з голосуванням, марка із зображенням пса-рятувальника Патрона.