Вівторок, 23 Квітня 2024 р.
3 Червня 2022

ПОСЛАННЯ ДІТЯМ: «УСЕ БУДЕ УКРАЇНА!»

Директор Черчецької школи Анатолій МАРЦІНИШИН на війні з перших днів повномасштабного вторгнення росії в Україну, бо пішов добровольцем у ЗСУ. Все ж навіть там не забуває про своїх учнів. Недавно він із передової надіслав дітям відеовітання із закінченням навчального року і настанови. Адресуються вони учням школи, що на Чемеровеччині, але стосуються всіх без винятку дітей України.

– Усім привіт! На жаль, цього святкового дня не можу бути присутнім у стінах рідної школи, але всіх вас пам’ятаю і дуже за вами сумую. Бажаю вам насамперед мирного неба. Коли здобудемо Перемогу, ми все з вами надолужимо. Пам’ятайте: ви всі дуже круті, ви – особистості. Хоч попереду у вас канікули, не забувайте вчитися, розвивайтеся, читайте книги, переглядайте кінофільми, слухайте музику. Адже ви бачите, як легко можна керувати цілою країною неосвічених людей. Бути освіченим – це не завжди хороші оцінки, це лише крок, і цих кроків у житті треба буде зробити дуже і дуже багато.
У вас за спиною сьогодні вчителі, батьки, і всі ми бажаємо, щоб ми жили в кращій країні. Цю країну потрібно буде будувати вам. Пам’ятайте: усе буде Україна!

Не менш щемливі й коментарі батьків, односельчан, друзів і знайомих директора під цим відео в соцмережах. Щиро віримо, що всі побажання і молитви будуть почуті.

«Дякуємо Вам, Анатолію Анатолійовичу, за спокійний сон і мирне небо, за мужність, за те, що Ви є! Велика шана Вам! Молимося і просимо Бога, щоб оберігав Вас. Повертайтеся всі живими і неушкодженими. Уся шкільна родина чекає на Вас із перемогою».
«Пишаємося Вами, Анатолію Анатолійовичу. Ви – чудова людина, мудрий керівник, прекрасний син батьків, люблячий тато та чоловік, гідний приклад для ваших вихованців! Хай береже Бог Вас та всіх наших захисників! Чекаємо якнайшвидшого повернення з Перемогою!».

З усіма цими словами погоджується і Чемеровецький селищний голова Олександр СОБАНЬ. Він розповідає, що Анатолій Марцінишин написав аж три рапорти з проханням відправити його на передову. В місцевій терообороні не міг всидіти, знаючи, що ворог хоче загарбати країну. Нині служить на Сумщині, на самому кордоні з ро­сією. Директором школи Анатолій Анатолійович працює лише рік, досі був учителем, за його плечима і служба в поліції. Він із гарної патріотичної сім’ї, є ідеалом сім’янина. Обожнюють його і учні та з нетерпінням че­кають удома з Перемогою.