Середа, 24 Квітня 2024 р.
3 Червня 2022

ЧИМ ЖИВЕ МІСТО

l Міський архів на виконання листа Державної архівної служби України перестав розглядати запити, які надходять від фізичних і юридичних осіб із російської федерації та Білорусі. Такі звернення тепер не опрацьовуються ні Укрдержархівом, ні будь-яким іншим державним архівом.

l На комунальні рейси міста додатково виїдуть два автобуси «Iveco», передані нам громадою польського міста-побратима Каліша. Нині вони проходять реєст­рацію. Вкотре дякуємо Польщі за підтримку!

l З травня виплати отримуватимуть тільки ті внутрішньо переміщені особи, дім яких – у зоні проведення активних бойових дій. А також ті, в кого через обстріли були пошкоджені будин­ки. Відповідні заявки на виплати можна подати як у департаменті соцзахисту населення (Шевченка, 26), так і в УНАПі (приміщен­ня міської ради, майдан
Відродження, 1).

l На час воєнного стану УНАП приймає заявників лише живою чергою, електронна наразі не працює. Найбільше звернень сьогодні щодо паспортних послуг.

l За минулий тиждень де­партамент соцзахисту прийняв 48 заявок на компенсацію ви­трат за житлово-комунальні пос­луги від людей, які прихистили переселенців.

l У Кам’янці вже працюють 17 суб’єктів господарювання, які переїхали із зони бойових дій.

l Минулого тижня необхідні ме­дикаменти передано для Кам’янець-Подільського підрозділу ТРО, який наразі базується в Полтавсь­кій області.

l На вулиці Соборній, поруч із НВК №8, комунальники продовжують роботи з відновлення найбільш аварійної ділянки тротуару. На вулиці Лесі Українки підприємець за власні кошти облаштовує ділянку тротуару біля свого об’єкта.

За інформацією пресслужби міськради.