П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
14 Червня 2022

VETERAN HUB ОГОЛОШУЄ ГРАНТ ДЛЯ ПАРТНЕРІВ

6 червня Veteran Hub оголосив про старт проєкту «Плюс Плюс ++» для охочих відкрити простір для близьких захисників і захисниць. Конкурс поширюється на умовно безпечні області України.

Організація запрошує відкрити простори-партнери «Плюс Плюс ++» у Хмельницькій, Чернівецькій, Рівненській, Волинській, Львівській, Тернопільській та Івано-Франківській областях. Усього буде відкрито 3 нові партнерські простори.

Мета партнерства – допомогти малим ініціативам, що бажають підтримати родини захисників і захисниць та мають своє приміщення, створити простір для розуміння й спілкування. Також це точка, з якої ветерани повертатимуться до своїх громад.
Для створення простору «Плюс Плюс ++» партнер надає приміщення площею близько 30 квадратних метрів. Veteran Hub меблює це приміщення, забезпечує для ветеранів доступ до інтернету та навчає роботі з клієнтами. Вести операційну діяльність і наповнювати простір подіями буде партнер.
У відборі можуть брати участь юридичні особи будь-яких організацій: ветеранські та громадські, неурядові, некомерційні підрозділи підприємств, які будуть працювати у сфері ветеранських справ.

Для участі потрібно заповнити анкету, скласти мотиваційний лист і подати повний аплікаційний пакет до 24 червня включно на електронну пошту (events@veteranhub.com.ua).

Якщо ви знаєте Veteran Hub і хочете відкрити його у своєму місті чи ОТГ, але не маєте коштів або досвіду втілення комплексних проєктів, організація надасть необхідну підтримку. Участь у проєкті – це перший крок до повоєнної відбудови та суспільного порозуміння.
Проєкт «Плюс Плюс ++» (veteranhub.com.ua/plus-plus) розпочався 2021 року. До повномасштабного вторгнення було відкрито 8 партнерських просторів, частина з яких нині не працює через окупацію. Наразі пошук нових партнерів для проєкту поновлюється на умовно безпечній території України, щоб підтримати там ветеранів і найдорожчих людей захисників і захисниць України – їхні родини.

Пресслужба проєкту.