П'ятница, 29 Березня 2024 р.
10 Червня 2022

«ЛЕСЯ» ДОПОМОГЛА АРМІЇ

Відомі люди все частіше приїжджають до нашого міста. Зазвичай, аби підтримати культурний фронт. Днями гостями Кам’янця-Подільського стали заслужені артистки України Віталіна БІБЛІВ та Ірма ВІТОВСЬКА-ВАНЦА. Акторки завітали до нас зі своїми фільмами, стали головними фігурами чергових благодійних кроків «Бруківки» та допомогли зібрати чималу суму на допомогу ЗСУ (20090 грн).

7 червня глядачі, які прийшли в кінотеатр «Дружба», переглянули українсько-американський художній фільм жахів (режисер Володимир Тихий) «Брама», а згодом поспілкувалися з виконавицями головних ролей.
Наступного дня більший акцент було зроб­лено на творчості саме пані Ірми. Адже відбувся благодійний показ української трагікомедії «Мої думки тихі», де актриса зіграла головну жіночу роль. Обговорення стрічки було доволі жвавим. Адже виявляється, що кіно мало мінімальний бюджет, а ще це була дебютна робота українського режисера Антоніо Лукіча. Тож артистка мала що розпо­вісти глядачам, а публіка відповідала взаєм­ністю, ставлячи все нові та нові запитання.
Детальніше про думки Ірми Вітовської-­Ванца на теми війни, розвитку українського мистецтва та багато чого іншого читайте в одному з наступних номерів газети.

Олександр ЩЕРБАТИХ.