П'ятница, 29 Березня 2024 р.
17 Червня 2022

КОХАННЯ ЗМІЦНЮЄ ТИЛИ

Світлому і щирому коханню війна не завада. Це почуття у важкі для країни дні, навпаки, розквітає з новою силою. Війна загартовує почуття, люди знаходять сили ска­зати і зробити те, що давно хотіли. Військовослужбовці, не гаючи дорогоцінного часу, створюють родини. Недавно двоє курсантів Об’єднаного навчально-тренуваль­ного центру створили сім’ї.

Андрій і Катерина планували одружитися ще перед війною.
– Чотири роки тому ми зустрілися та закохалися. Планували весілля. А тут почалася повномасштабна війна. Вона може вносити корективи в наші плани, але аж ніяк не руйнувати їх, – каже військовослужбовець, із ніжністю обіймаючи новоспечену дружину.
Ще одна пара – Роман і Наталія – тривалий час жили разом, та все ніяк не наважувалися офіційно оформити стосунки. Саме війна примусила переосмислити власні цінності, розставити пріоритети та нарешті одружитися.
Особовий склад військової частини А2641 бажає молодятам спокійного медового місяця після звільнення нашої землі з лап рашистських окупантів, довгих і щасливих років подружнього життя, багато маленьких українців.
А Староушицька тергромада поділилася такою гарною новиною:
«6 червня Посольство України зареєструвало шлюб між Сергієм і Марією в місцевому шпиталі м.Париж, де Сергій перебуває на лікуванні після важкого поранення, якого зазнав, захищаючи Україну від російських окупантів. Молодих привітали голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук, який перебуває з робочим візитом у Франції, та Посол Украї­ни у Франції Вадим Омельченко.
Нам приємно бачити молодих і щас­ливих молодят. Сергій Никуляк – житель нашої громади, із смт Стара Ушиця. Ще раніше заплановане весілля мало відбутися у ці дні в мир­-ній Україні, проте війна внесла корективи. Але любов завжди переможе!
І молода пара одружилася саме в ті дні, коли планувала, у Франції».