Четвер, 25 Квітня 2024 р.
17 Червня 2022

КАДРОВІ ПИТАННЯ І ЗАБОРОНА РОСІЙСЬКОЇ КУЛЬТУРИ

15 червня 58 депутатів прийшли на засідання одинадцятої сесії облради. Народні обранці ухвалили 25 рішень. Декілька з них стосуються Кам’янець-Подільського району.

Так, директором комунального психіатричного закладу «Мілівецький психоневрологічний інтернат» залишається Іван ПРОКОПОВ, який уже чимало років успішно керує закладом і цього разу став переможцем конкурсу. Директором комунального психіатричного закладу «Дунаєвецький психо­неврологічний інтернат» призначено Аллу КАПУЧАК.
Частина з розглянутого депутатами стосувалася врегулювання об’єктів спільної власності тергромад. Зокрема, надано згоду на прийняття в спільну власність області майна з комунальної власності Староушицької селищної ради. Тож мережу закладів соціального спрямування буде розширено.
А ще облрада запровадила мораторій на публічне використання російськомовного культурного продукту на території Хмельниччини, поки до моменту повного припинення окупації російською федерацією території України. Також дві де­путатки висловилися щодо кон­солідації дій суспільства з метою накладання санкцій на російську православну церкву, в зв’язку з підтримкою нею російського агресора.

Пресслужба Хмельницької облради.